Вељко и Богдана имаа граѓанска венчавка. Таа го зема презимето Ражнатовиќ. Веднаш по граѓаниот брак, Богдана го испочитува обичајот и го фрли бидермаерот.

Го фати Тара, најдобрата другарка на Анастасија Ражнатовиќ, сестрата на Вељко.