На социјалните мрежи се шири фотографија од момче кое даваше изјава за подгорички Вијести5.

И веројатно целата работа би била заборавена ако за занимањето на Емир Шкријељ не беше напишано нешто чудно, смешно и помалку трагично.

Тој е студент на Филозофскиот факултет и на прашањето што е негово занимање, едноставно одговори – студент во пензија.

Емир има прилично сериозен израз ан лцието, но со искреноста успеа да го насмее целиот регион. За жал не е Емир единствен кој би можел вака да се потпишува.