Се јасно…

Фудбалерот Душко Тошиќ многу ретко, скоро и никогаш не објавува работи од приватниот живот на социјалните мрежи.

За разлика од пејачката која како својата работа така и приватниот живот го споделува со нејзините следбениците, Душко на својот Инстаграм објавува за неговата кариера.

Меѓутоа овој пат направил исклучок, со тоа што на својот Инстаграм објавил семејна фотографија. Имено на сликата се наоѓаат неговите ќерки Атина и Ника кои очигледно тој ден му давале подршка на теренот.

Атина со рацете направила срце, додека Ника само позирала пред камера.

Не се знае кога е направена оваа фотографија, со обзир на тоа девојчињата се облечени во летна гардароба, но таа покажува колку се тие семејно поврзани и колку му значи што биле со него.