Носителот на листа во изборната единица 5 на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Дурловски заедно со претседателот Ѓорѓе Иванов во Спомен паркот на револуцијата во Охрид се поклонија пред жртвата на младите луѓе кои ги положија своите животи на олтарот за слобода на Македонија.

На својата фејсбук страница сподели фотографии од денешната посета. Целосната објава може да ја погледнете во продолжение.