Игор Дурловски носител на изборната единица 5 на ВМРО-ДПМНЕ на Фејсбук објави видео во кое ги повикува граѓаните на нови идеи, урбано и ново модерно, време, а како што вели потоа доаѓаат светски концерти, инвестиции, аудиовизуелни проекти, поддршка…

„Ако си со нас да се фатиме за работа“ напиша Дурловски