Се чини одамна вакво убедливо мнозинство немало кај Македонците по определена тема, или проблем. На прашањето на големата анкета на Макфакс што треба да следи со шефицата на СЈО Катица Јанвеа, над 70% од испитаниците сметаат дека треба да оди во притвор