Дуа Липа (25) во предходните месеци во регионот ја промовираше Голема Албанија, каде што крена лавина негативни коментари во Србија, Македонија, Грција и Црна Гора како и тврдењето дека “Косово никогаш нема да биде Србија“, а сега сите ги изненадила со најновиот потег за кој се зборува.

Таа планира кон крај на месецов да одржи онлајн концерт кој ќе го наплатува, а синојќа ги повикала сите оние кои живеат во регионот да купат карти.

“Карти за концертот сега се достапни и за овие територија! Унгарија, Чешка, Грција, Хрватска, Словенија, Косово, Албанија, Македонија, Црна Гора, Србија, БиХ, Словачка и Бугарија! Нарачајте за вас“, навела на социјалните мрежи, додека коментари само се редат.