ДРАМАТИЧНО ВИДЕО: Уапсена српската старлета Тијана Ајфон, освен со ставање силикони се БАВЕЛА И СО ШВЕРЦ НА ОРУЖЈЕ И ДИЛАЊЕ ДРОГА

Тијана Максимовиќ или во јавноста позната како Тијана Ајфон, една од најпознатите старлети во соседството, е уапсена во Бјелина. Тијана завршила … Продолжи со читање ДРАМАТИЧНО ВИДЕО: Уапсена српската старлета Тијана Ајфон, освен со ставање силикони се БАВЕЛА И СО ШВЕРЦ НА ОРУЖЈЕ И ДИЛАЊЕ ДРОГА