Тијана Максимовиќ или во јавноста позната како Тијана Ајфон, една од најпознатите старлети во соседството, е уапсена во Бјелина. Тијана завршила со лисици на рацете во акцијата на полицијата на Република Српска во која се уапсени вкупно 36 лица кај кои се најдени поголеми количества дрога и оружје.

Како што пренесуваат медиумите во соседството Тијана не само што е меѓу уапсените, таа и го организирала собирот.