Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради чистење и дезинфекција на резервоарот во Шуто Оризари од денеска до петок (27.3.2020 година) можни се мали прекини на водоснабдување во населеното место Шуто Оризари (општина Шуто Оризари).

извор: Makfax