Манекенката Емилија Розман кажа „да“ на своето момче Стефан Ангелкоски, кој ја побара за жена на Козјак.

До месечината и назад, ДА, ДА, ДА напиша Емилија.

Розман е последната мис на Македонија, која се натпреваруваше и на изборот за Мис на светот во 2015 година.