Во пресрет на верскиот празник Задушница, утре и задутре, 1 и 2 ноември, на редовните линии 59 (Карпош 3-Кучевишка бара/Гробишта Бутел), 59А (Ново Лисиче-Гробишта Бутел) и 59Б (Кисела Вода-Гробишта Бутел) ќе сообраќаат дополнителен број автобуси, соопшти ЈСП.

Возниот ред може да се види на веб страницата www.jsp.com.mk.
Дополнителни информации можат да се добијат во Диспечерски центар на 3173-224.

извор: Makfax