За време на полицискиот час кога речиси сите се затворени дома музичките ѕвезди Лепа Брена и Александра Пријпвиќ испеаја дует.

Снаата и свекрвата го испееја заеднички големиот хит на „Poželi sreću drugima “

Во надеж дека ова ќе помен брзо и дека наскоро ќе дојдат убави времиња, мојата драга Лепа Брена и јас се надеваме дека од ова видео бар на кратко ќе заборавите на се што се случува низ целиот свет. Чувајте се. Ве сакам многу, напиша Александра Пријовиќ и го сподели  видеото со фановите.

Двете предизвикаа лавина од позитивни коментари, а дел од нив се дека го срушиле интернетот, секоја чест, феноменално и сл.