Ако сакате убаво да си поминете следната сабота и да се забавувате цела вечер, доделуваме карти за престојниот концерт на Тропико Бенд во СЦ Борис Трајковски, кој е закажан за следната сабота, 28 април 2018 година.

За да добиете влезница и да си поминете супер, ова се правилата:

1. Лајк на нашата фан страна на ФБ

2. Споделете ја оваа вест на Фејсбук, а во коментари…

3. Тагирајте пријател/ка со кого/која сакате да одите на концертот

4. Чекајте да ве одбереме.

Добитниците ќе бидат објавени јавно, а картите ќе може да ги подигнат во Југотон во петок, 27.04.2018 од 12.00 до 16.00 часот.