Семејството на 27 годишната Драгана Бошковска од Скопје, штотуку ја пронашло во обложувалница во скопската населба Кисела Вода.

За девојката имаше апел за помош да се пронајде, отакако во петокот вечерта ја напуштила семејната сендвичарница во Влае и исчезнала.

Потрагата е успешна, а Драгана е повторно со своето семејство, информира нејзината сестра за „Слободен печат“ заблагодарувајќи им се на граѓаните за солидарноста.