Македонскиот хармоникаш од групата Маестро, Војче Петрушев со дијамантски прстен ја побарал за жена својата долгогодишна партенрка.

Дијамант за моето богатство, Мони Петрушевска, напишал музичарот на својот Фејсбук профил како опис на фотографијата на која позираат со својата сакана.