Илија Димовски од ВМРО-ДПМНЕ во 7 точки резимира за маалките концерти на Петре Шилегов

– болни околу 800,

– чекаат тестирање неколку илјади,

– во карантин и самоизолација околу десет илјади,

– проблеми со банки и камати,

– изгубени работни места,

– образование на нет,

– затворени фабрики,… ама маалски концерти во Скопје ќе има, а во Дебар и Куманово?