ЈП „Водовод и канализација“ известува дека поради дефект во електричната мрежа, има прекин на електрична енергија во пумпената станица Шуто Оризари, и поради тоа вечерва без вода се жителите во населбата Шуто Оризари.

Водоснабдувањето е прекинато од 19 часот и ќе трае до завршување на работите, информираат од ЈП „Водовод и канализација“.