Актерката Денис Ричардс (48) ги игнорирала симптомите пред неколку месеци, кои станувале сè посилни, поради што била итно оперирана. По темелното испитување, ѝ било речено дека има четири хернии, кои мора да се отстранат што е можно побргу.

Таа се појави неодамна на социјалните мрежи, во што ѝ помага нејзиниот сопруг Арон Фајперс (47), кој секојдневно ја раскажува нејзината приказна. Со фотографија пред и по операцијата, Денис реши детаљно да раскаже што точно ѝ се случило.

„Ова беше пред неколку месеци и се покажа дека е добра лекција за мене. Научив дека секогаш морам да го слушам моето тело. Бидејќи сум мајка, сопруга што гради кариера, понекогаш е полесно да се глуми да се биде силен. Едноставно, мислев дека болката и другите симптоми ќе исчезнат, но тие станаа уште полоши“, ја почна искрената исповед.

Мајката на три деца, Сем (15), Лола Роуз (14) и Елоиз Џони (8), која ја посвои во 2011 година, беше успешно оперирана, но признава дека ѝ е многу жал што чекала толку долго да отиде на лекар.

извор: Makfax