Знаете ли за кого станува збор? Хрватската пејачка Северина Којиќ важи за секс симбол на поранешните ју-простори, а атрактивната бринета била слатка и како девојченце. 

Иако е тешко да се препознае, таа и како дете била вистинска кукла, што може да се забележи и од фотографијата во прилог. 

Фотките од детството Севе ги објави на Инстаграм, а може да се забележи и дека нејзиниот син Александар многу личи на неа.