ЗБОРУВААТ ЛИ ,,ПОСЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ’’ ЗА КОБЕЈН?
И да, и не!


Мекгрегор сака спреј против фановите
Обожавателите на ,,Стар Ворс’’ надоаѓаат од сите страни


ВУДИ АЛЕН ГО ИСПЛУКА ХОЛИВУД
Парајлиите премногу се мешаат во работата


ТВ ЛИЦЕ: АНА ШУТИНОСКА
Сакам да се дефинирам како музички новинар!