Дел од жителите на Драчево не можат да излезат од своите домови поради поплавени улици

-Село и Населба Драчево во моментов.Нашите сограѓани не можат да излезат од своите домови.Лагите и неспособноста на СДСМ излегуваат на површина.Полека но сигурно стануваме најзабаталена општина во Македонија,напиша на својот ФБ профил членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Орце Ѓорѓиевски.