Повеќе скопски општиниповторно останаа без струја. Како што дознаваме без струја се Дебар Маало, Капиштец, Карпош, Тафталиџе и Козле.

Иако многумина граѓани се греат на струја овие денови често се случува повеќето скопски населби да останат извисени од ЕВН, па по тој повод тие често својот револт кон овој снабдувач го истураат на социјалните мрежи.

За сите дополнителни информации, контактирајте ја ЕВН на следниот број: 0890 88888