Соманлал Јадав не можеше да им верува на своите очи кога неговата крава роди двоглаво теле, чии глава трепкаат одделно.

Двете глави се споени на вратот и секоја има по две очи, но има само три уши.

Локалното население во Чатисгар, Централна Индија, се собрало во голема група за да сведочи и да му се поклони на овој спектакл.

Многумина оставија подароци, но и пари верувајќи дека деформитетот е чудо.