Пред хотелот во Белград пристигнуваат поканетите гости, а меѓу нив е и Драган Марковиќ Палма, кој најавил дека Министерот за надворешни работи Ивица Дачиќ подготвува репертоар на песни за свадбата.

Инаку, Дачиќ и Палма се долгогодишни пријатели со семејството на Ражнатовиќ.

– Јас незнам да пеам, но ќе ја нарачам песната “Цветак зановетак“, а за пеење прашајте го Дачиќ, тој го подготви репертоарот.