„8 октомври 2019 е најсреќен ден во мојот живот! Мојата кралица ми роди син како најголем поклон за 3 години од нашиот брак. Фала ти сонце мое!!! Драги пријатели се роди Матео“, напиша пејачот Дарко Илиевски кој за првпат стана татко.

Илиевски и Ивана живеат во САД, а Даре убавата вест ја соопшти на социјалните мрежи. 

Тато нека е жив и здрав и чекаме мекици.