Познатата пејачка Дара Бубамара ги изненадила своите следбеници со нови фотки на Инстаграм.

Дара во оваа прилика исфрлила неколку фотографии каде што е облечена во бело. Ултра кус фустан со големо деколте привлекла внимание кај своте симпатизери.

 

Фустанот бил толку кус, а нозете голи, со што одозгора нагрнала бунда.

Знаејќи колку деновиве е ладно, не е јасно како не се смрзнала. Вероватно ја грее љубовта.