Дара Бубамара повторно ја напушти Србија и сега ужива во една егзотична дестинација.

По летниот годишен одмор на Азурниот брег, а потоа и во Хрватска, Дара Бубамара сега реши да отпатува на една подалечна дестинација каде ќе ужива во следните неколку дена.

Пејачката замина во егзотичните Малдиви, од каде веднаш ги поздрави фановите со жешка фотографија од џакузи.

Таа на фотографијата е во зелено бикини и се релаксира во џакузи веднаш покрај морето.