Во Градски парк се наоѓа повозрасна жена која најверојатно има деменција и не се сеќава каде живее. По разни групи на социјалните мрежи се шири нејзината фотографија со цел роднини или пријатели да ја препознаат и да и помогнат да го најде патот до дома.