Низ улиците на скопската населба Аеродром се случува протестен марш за правда за Никола Христовски Кољо.

Граѓаните денес со почеток во 19:00 часот пред споменикот „Јане Сандански“ во Аеродром, заедно сплотено го започнаа протестениот марш за правда за Кољо и се упатуваат се до Кривичнито Суд. Протестениот марш го придружуваат голем број граѓани, млади и стари кои бараа правдата да победи.