Денеска во 18 часот македонските граѓани масовно излегоа да маршираат за правда во оваа држава. И да му кажат големо НЕ на Заев и неговите лажни политики. Денеска граѓаните бараат почитување на правдата, а се спротиставуваат на кршењето на Уставот и законите.

Фото: Вечер.мк