Вијадукт Трејд известува дека до 17 август ќе се изведуваат градежни активности при поставување на индуктивни јамки на автопат А2, наплатна станица Глумово – Скопје, за што ќе се изврши промена на режимот на сообраќај, соопшти АМСМ.

извор: Makfax