Пејачката Емина Јаховиќ по скоро една година ја прекина врската со турскиот милионер Садетин Саран, а неодамна изјави дека не жали за одлуката.

Не за џабе рекле дека кога на една жена и се случува промена во животот, таа прави нова фризура. Емина за кусо верме откако на врската и даде втора шанса,  реши да стави крај и да го смени имиџот.

ФОТО:ЕМИНА ЈАХОВИЌ/ИНСТАГРАМ

Пејачката се пофали со нова фризура на Инстаграм, но нејзините обожаватели беа љубопитни за нешто друго.

Тие забележале дека Емина има црвенило рани на раката на раката, што ги загрижило и оставиле бројни коментари за да дознаат што се случило со неа.

ФОТО:ЕМИНА ЈАХОВИЌ/ИНСТАГРАМ

Пејачката сè уште не одговорила на нив, бидејќи очигледно обој пат фановите преминаа во најситни детали.