-Пред неколку месеци имав понуди за вакво нешто, но одбивав. Но, сега сфатив дека тоа е за мене предизвик и чест ми е да бидам на насловната на овој магазин. Тие се обидуваат самиот спорт да го стават во фокусот. Не сум некој модел, ниту пак спортувам за да имам некакво тело. Јас го сакам спортот, и тренирам зошто уживам во него, изјави Вавринка.