Еден од најниските фудбалери во Италија е играчот на Интер, Стефано Сенси.

Неговата висина изнесува 168 см и само неколку фудбалери се пониски од него, па поради тоа често го исмејуваат.

Сепак, тоа не му пречи, а тоа го покажал веќе безброј пати. Сенси е големо заводник и во моментов ужива во прегратките на Џулија Амодио.

Атрактивната девојка е лудо заљубена во Сенси и апсолутно не се грижи поради навредите кон фудбалерот дека е низок.