Чудна исповед на жена која направила грешка и се затекнала во крајно непријатна ситуација.

– Бев таков идиот. Спиев со мојот шеф. Во тој момент се чувствував одлично, но неодамна дознав дека сум бремена и мојот сопруг ќе открие дека го изневерив затоа што направи вазектомија, вели оваа 27 годишна жена.

Нејзиниот сопруг е многу постар, има 44 години, пред една година стапиле во брак откако тој се развел од претходната сопруга со која има двајца тинејџери и повеќе не сакал деца.

– Кога се сретнавме, тој отворено ми призна дека направил вазектомија откако тој и неговата сопруга се согласиле дека семејството му е комплетно. Имам 27 години и всушност би сакала да станам мајка, но знаев дека ќе мора да прифатам дека никогаш нема да се случи ако останам со него – продолжи таа

Младата девојка признава дека нејзиниот сопруг е навистина убав човек и дека нивниот брак е добар.

 Јас работам на бензинска пумпа и мојот шеф е прекрасен. Тој е оженет и има син. Една вечер се повредив на работа, а мојот шеф беше толку загрижен, започна да ми ја чисти раната на главата со алкохол – објасни таа.

Вниманието на шефот и нежните допири ја задоволиле и веднаш го прегрнала.

– Тогаш тој ме бакна, а јас вратив. Отидовме до собата за персоналот и ја поминавме ноќта заедно. Знам дека направив нешто страшно, но сексот беше навистина одличен. После тоа, мојот шеф се пресели во друга компанија и дознав дека сум бремена. Се обидувам да го сокријам стомакот од сопругот, но нема да можам да го сокријам долго време. Што да се прави?

Одговорот кој го добила е дека шефот веројатно нема да ја напушти сопругата поради неа.

–  Тој веројатно ќе посака вашата бременост дури и да не се случи, но ако продолжите, тој ќе има законска обврска да го издржува своето дете финансиски, но и морално да биде со вас. Дали тој ќе го стори тоа? Дали вашиот партнер ќе сочувствува со вашата желба да имате семејство и да може да го гледа детето на друг маж? Мора да одлучите што е поважно за вас – да имате свое семејство или да бидете со партнер?

Сосема е разбирливо како се чувствувате, иако иднината може да донесе партнер кој сака семејство како вас. Имате многу да размислите.