Иако многу пејачки ги кријат естетските корекции како змија нозете, Гога Секулиќ зборуваше за оваа тема без двоумење.

Имено, фолк-пејачката не крие дека во неколку наврати посетила естетски хирург и дека не гледа ништо лошо во тоа.

Во последното интервју, Гога дури ги наведе сите процедури што ги направила на лицето и на телото досега.

Градите и носната девијација, ботокс по потреба, но најважни се нега на лице и тело. Не ми се допаѓа претерување. Сè што е умерено е добро – изјави Секулиќ за „Стар“.