Се уште прва во Америка е Гвен Стефани и нејзиниот сингл “Hollaback Girl”. Пејачката на групата No Doubt веќе четири недели е прва на топ листата со синглот, кој во Англија треба да биде објавен следниот месец. Гвен Стефани, исто така, најави дека до крајот на годината планира да го објави и другиот самостоен албум, составен од песни кои не најдоа место на нејзиниот актуелен албум “Love Angel Music Baby”. За дополнителната продукција на тие песни таа го ангажира Фарел Вилијамс, кој го продуцираше и хитот “Hollaback Girl”. Меѓу новите песни се и две кои за нив ги напиша Линда Пери, на кои гитара ги свири Мартин Горе од групата Депецхе Моде, а тука се и двете дополнителни песни “Parental Advisory” и “You Started”.