Пејачката Радмила Манојловиќ поминува низ вистинска драма. Имено, гастарбајтери од нејзиното родното место Четреж сакат да и ја срушат куќата, пишува Скандал.

Имено, се појавија одредени луѓе кои со години работат во странство, и кои тврдат дека куќата на Рада била изградена нелегално на нивна парцела, па сега тие бараат од геометри да излезат на терен и да докажат дека се во право. Од друга страна, првиот сосед на семејството Манојловиќ изјави дека таткото на Рада никогаш не би направил нешто што не е легално, но дека се надева дека наскоро ќе се реши целата ситуација.

Пејачката неодамна ја отвори душата пред домашните медиуми и откри дека како дете преживеала вистинска драма затоа што живеела на село. Поради тоа, кога пораснала, Рада ги дала сите пари што ги заработила на своето семејство и му помогнала на нејзиниот татко да изгради нова, луксузна куќа.

Манојловиќ не се огласи по повод овие пишувања.