Ѕвездата од годинешниот хит Вондервоман, Гал Гадот преговара за улога во Ruin – крими-филм за постнацистичка Германија, кој се уште е во претпродукција.

Режисерот Џастин Курцел изјави дека приказната е за поранешен нацистички капетан кој, сакајќи да се искупи за своите злосторства, ги лови и убива своите СС офицери од тимот.

Не е познато каква улога ќе има Гадот во филмот.