На сред корона пандемија

На социјалните мрежи објавена е шокантна снимка која прикажува еден илегален мигрант од Германија кој по супер-маркет свесно ги загадува продуктите. Неговата постапка уште повеќе добива на тежина ако се има во вид пандемија на коронавирусот.

Имено, како што може да се види на снимката, момчето, за кое се тврди дека бил илегален мигрант, одел од рафт, отварал продукти, намерно контаминирајќи ги. За да биде уште по бизарно, некој кој во снимката не се гледа, цело време го снима, а момчето гордо се фали со своите постапки.

– За вакви луѓе потребно е посебно место во пеколот – бил еден огорчен коментар под снимката.