Сузана Гавазова важи за една од најзгодните пејачки на домашната сцена, а на совршената линија ама во буквална смисла и завидуваат и двојно помлади девојки. Но очигледно со ова не се согласуваат сите, па има и такви кои и наоѓаат мани.

Деновиве фолкерката објави провокативна фотографија од плажа на која е во танга костим за капење и која очигледно не му се допаднала на еден нејзин виртуелен пријател, па и порачал: „Каде со вакви слики, Боже, Господе….“

Дечко, па ако не ти се допаѓа замижи, блокирај ја, најди некоја во народна носија и уживај во глетката!