Овој петок, на 18 декември, Црвениот крст во соработка со Општина Кисела Вода, во салата на Советот на Општината, ќе спроведе крводарителска акција од 11 до 15 часот.

Општина Кисела Вода ги повикува сите хумани граѓани, кои се во можност, да се приклучат на акцијата и преку дарувањето крв да спасат нечиј живот.

извор: Makfax