Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, има „двојник“. Ова е Борна, млад човек од Хрватска, кој создаде хаос на социјалните мрежи со своите фотографии.

Откако тој започна да објавува фотографии, следбениците на Борна рапидно растат. Секој сака да го види момчето кое личи на претседателот на соседна Србија, Александар Вучиќ.

Има и огромен број на коментари. Пофалби, предлози за „претседателот“ што и како треба да прави како врховен командант … Двојникот е премногу зафатен.