x

Врсаљко на нова операција

Хрватскиот интернационалец Шиме Врсаљко повторно е подложен под оперативен зафат. Тој веќе правеше операција на лигаментите но сега доополнително е опериран за да бидат одстранети, остеосинтетските материјали од првата операција.

РЕхабилитацијата би требало да трае максимум шест недели, па потоа тој ќе може да се врати на тренинзите на Атлетико Мадрид.

 

sportmedia.mk

© Vecer.mk, правата за текстот се на редакцијата