На Линдси Лохан Ј е вратена торбата во која имала накит вреден милион долари. Младата актерка во четвртокот на аеродромот Хитроу во Лондон направила вистинска узбуна тврдејќи дека некој Ј ја украл торбата од количката. Но торбата Ј е вратена со накитот внатре откако ја оставила на паркингот и ја заборавила.
Чесниот минувач ја собрал дизајнерската торба Хермес од подот и Ј ја предал на полицијата, која набрзо ја контактирала актерката и Ј ја вратила. Се чини дека младата актерка има повеќе среќа отколку ум, па така си го повратила изгубеното богатство.