По 15 дена поминати зад воланот дошол камионџија во јавна куќа и треснал 500 евра пред главната дама: -Дајте ми ја најгрдата девојка и ладни шпагети од вчера! -Но господине, за овие пари можете да ја добиете најубавата девојка и топла сочна шницла. -Драга госпоѓо, не ми е до секс, се зажелев за дома.