Гоца Тржан секогаш била без „влакна на јазикот“, па овој пат одговори на доста провокативно прашање.

Пејачката се согласи да каже колку пати водела љубов за само 24 часа, а многумина беа изненадени од одговорот.

Во тој момент, водителот започна да брои, а Гоца се согласи дека тоа е повеќе од 12 пати.

Да, толку пати сум водела. Не знам како би било сега, тој човек сега е постар, истакна Гоца во „Амиџи шоу“.