Миљана и Милојко Божиќ кои станаа познати по огромната разлика во годините, но и по учество во реалното шоу „Парови“ наводно се разведуваат. Како што пренесуваат српските медиуми, Миљана барала адвокат за да се разведе од сопругот затоа што повеќе не можела да го поднесе.

„Сакам веднаш да се разведам од Милојко, сакам да ослободам од бедата и стресот. Не можам да се нервирам секој ден поради него. Сакам да се ослободам од тој товар, да се ослободам од него, барем нема за ништо да бидам виновна“, рекла Миљана, која патем и јавно, во шоуто, неколку пати го изневери Милојко. 

„Нека дојде тој адвокат го чекам со раширени раце“, пак, рекол Милојко.