Денеска во 15:00 часот пред Собранието на Македонија ќе се одржи мирен протест.

Ќе протестира Здружението оштетени штедачи на Еуростандард Банката која неодамна пропадна под сомнителни околности.

Вечер.мк о живо ќе го пренесува протестот на штедачите, што ќе започне ќе може да го следите на линкот во продолжение: